Followers

Tuesday, November 30, 2010

WEDDING | SITI












cust Siti

venue Paya Rumput Melaka

date 28 hb Nov 2011

pelamin done by Kaseh Bridal

Sunday, November 14, 2010

WEDDING | NAD & ASS








cust | Nadira & Aslina
venue | Teluk Kemang Pd
date |31 Nov 2010
pelamin done by KASEH BRIDAL

Wednesday, November 10, 2010

KASEH - Polish up skill with SAIDATULNISA (MAKE-UP ARTIST)

haie...uoallsss...very-very the happy biler kita berpeluang menimba ilmu dengan seseorang yang terkenal kan..alhamdulillah akhirnya tercapai juga hajat di hati untuk berguru dengan make up artis terkenal tanah air Saidatulnisa atau lagi mesra weoalss call Kak Sai..kak Sai memang hebat ,cool n best..tqvm atas tunjuk ajar kak Sai semasa kursus ini dijalankan..walaupun pendek tetapi penuh dengan isi dan pengertian..insyaallah next class i will joint
zaifie zainal,jaja nasir ,saidatulnisa (sifu) & nor jaal
me and Saidatulnisa

zaifie di make over by me Jaja Nasir KASEH BRIDAL.


rasa tak nak makan...pasal seronok belajar..

Jaja Nasir di make over by zaifie zainal


nor tengah make over modelnya


ambik sijil..dah tamat..



kak Sai belanja makan pizza...siap offer pada studen nak makan apa..apa lagi....mintak pizza lee..gamak nye..



serius..menunjukkan skill make up yang betul..
antara koleksi make-up milik kak Sai...(ni baru utk klass jer..yang kat rumah tak tau berapa banyak lagi...hehehe)

Sunday, November 7, 2010

Thursday, November 4, 2010

HENNA PAINTING & DESIGN by Jaja Nasir KASEH BRIDAL





cust | Tengku Bazliah (Aby)
venue | Taman PJ Perdana,Paroi seremban
date | 22 Oktober 2010
henna painting & design by jaja nasir KBH

Wednesday, November 3, 2010

WEDDING | DILA




cust Dila
venue Taman Dato' Pd
date 30.10.2010
pelamin done by KASEH BRIDAL

Tuesday, November 2, 2010

WEDDING | DILLA




cust | Dilla
venue | Taman Dato'
date|30.10.2010
pelamin mini done by KASEH BRIDAL

Monday, November 1, 2010

WEDDING | YANA



client |Yana
venue |Pasir Panjang Pd
date |10.10.10
pelamin done by KASEH BRIDAL