Followers

Monday, December 27, 2010

PELAMIN WINTER SONATA - DEWAN PUSPANITAPURI SRI ENDON PUTRAJAYA

alhamdulillah...setelah bertungkus lumus menyiapkan pelamin yang berkonsepkan winter akhirnya berjaya juga KBH Team melaksanakannya..Zillion thanx to all my team..tanpa uoallss we can't make it..








walk along aisle

arch



cake cutting table deco maintable deco


DEWAN PUSPANITAPURI SRI ENDON PUTRAJAYA
19 DISEMBER 2010
IDEAS NORA HASHIM & KASEH BRIDAL
PELAMIN DONE BY KASEH BRIDAL

Tuesday, December 21, 2010

WEDDING | MAZ













client Maz
venue Bagan Pinang, Pd
date 19 Disember 2010
pelamin done by KASEH BRIDAL


WEDDING | SITI SAREN






client Siti Saren
venue Dewan IPP, Lukut Pd
date 11 Disember 2010
pelamin done by KASEH BRIDAL

Monday, December 13, 2010

WEDDING | SITI




client Siti
venue Paya Rumput Melaka
date 28 .11.2010
room deco by KASEH BRIDAL

Tuesday, November 30, 2010

WEDDING | SITI












cust Siti

venue Paya Rumput Melaka

date 28 hb Nov 2011

pelamin done by Kaseh Bridal

Sunday, November 14, 2010

WEDDING | NAD & ASS








cust | Nadira & Aslina
venue | Teluk Kemang Pd
date |31 Nov 2010
pelamin done by KASEH BRIDAL

Wednesday, November 10, 2010

KASEH - Polish up skill with SAIDATULNISA (MAKE-UP ARTIST)

haie...uoallsss...very-very the happy biler kita berpeluang menimba ilmu dengan seseorang yang terkenal kan..alhamdulillah akhirnya tercapai juga hajat di hati untuk berguru dengan make up artis terkenal tanah air Saidatulnisa atau lagi mesra weoalss call Kak Sai..kak Sai memang hebat ,cool n best..tqvm atas tunjuk ajar kak Sai semasa kursus ini dijalankan..walaupun pendek tetapi penuh dengan isi dan pengertian..insyaallah next class i will joint
zaifie zainal,jaja nasir ,saidatulnisa (sifu) & nor jaal
me and Saidatulnisa

zaifie di make over by me Jaja Nasir KASEH BRIDAL.


rasa tak nak makan...pasal seronok belajar..

Jaja Nasir di make over by zaifie zainal


nor tengah make over modelnya


ambik sijil..dah tamat..



kak Sai belanja makan pizza...siap offer pada studen nak makan apa..apa lagi....mintak pizza lee..gamak nye..



serius..menunjukkan skill make up yang betul..
antara koleksi make-up milik kak Sai...(ni baru utk klass jer..yang kat rumah tak tau berapa banyak lagi...hehehe)